Oferim calitate
Elettrograf SRL are o experianta de peste 15 ani pe piata adezivilor hot melt si a ambalajelor. Produsele comercializate sunt importate din Italia, Germania si Taiwan. Reusita noastra se bazeaza atat pe colectivul tanar cat si pe experienta partenerilor externi si a calitatii produselor comercializate.
Elettrograf este distribuitor recunoscut al:

COLLAGRAF SRL – Milano, producator de adizivi hot meltsub forma de batoane, granule, pernute, polyshot, pe baza de polymeri si copolymeri EVA, EBA, EEH, PSA, POP, PUR, acrilici, gume termoplastice, rasini, plastifianti, poliamide si copoliamide. Adezivii produsi de Collagraf srl au ca aplicatii : ambalaje, carton, lemn, plastic, ceramica, materiale textile etc. Collagraf srl dispune de o gama larga de pistoale de lipit cu termoclei stick si utilaje de lipit cu termoclei granule.

BuhnenGmbH& Co – Bremen, producator de pistoale de lipit cu termoclei stick atat mecanice cat si pneumatice, pistoale de lipit cu adeziv hot melt pentru repararea ski-urilor, utilaje cu pompe de frictiune pentru adeziv hot melt pe baza EVA, POP, PUR etc. Ofera cele mai bune produse din punct de vedere al raportului pret/calitate.

Romeo MaestriSpA – Milano, cu gama completa de capsatoare mecanice, electrice si pneumatice. Capsatoarele sunt folosite atat in domeniul ambalajelor, ELPA BOX, cat si in domeniul mobilei.

Pozzi Pack SRL – Bergamo, producator de materiale pentru ambalare finala. Clesti de legat, capse pentru banda pp, carucioare pentru banda pp si banda de metal, banda de metal.

Alfamacchine srl – Forli, producator de masini mecanice, pneumatice si automate de imbinat rame si tablouri, ghilotine manuale si ghilotine cu doua discuri cat si accesorii : lamele flexi ( flexibile pentru spate tablouri), si capse V de imbinat rame si tablouri.